Q-Clip BV is een Europees bedrijf en gevestigd in Nederland.

Met onze innovatieve en gepatenteerde oplossingen bieden we uitvoerende vakmensen in de vloerverwarmingsbranche wereldwijd een betere en efficiëntere werkmethode.

Visie

Q-Clip BV staat voor ‘The new way of working’. Daartoe investeren we in de innovatieve oplossingen die de werkmethode's tijdens de uitvoering van vloerverwarmingsprojecten vele malen verbeteren. 


Als een van de hoogwaardig merken met innovatieve producten in de vloerverwarmingsbranche streven wij naar een winstgevende groei. Tevens willen we met onze organisatie een koploper zijn en onze wereldwijde marktpositie verder uitbouwen.

Strategie

Om de werkhouding en de snelheid van werken te optimaliseren, richt Q-Clip BV zich continu op het creëren van nieuwe en betere werkomstandigheden. Tegelijkertijd zetten we hoog in op het realiseren van betere resultaten en een hogere productiviteit.

 

Een van onze strategische doelen is het creëren van een sterke marktpositie. Dit doen we door te innoveren, te ontwikkelen en onze producten gezamenlijk met onze businesspartners te vermarkten. Daarbij ligt onze focus op een wereldwijde marktdekking.